• Service auto non stop

Sudură jante

Sudură jante

sudura-jante

Lucrările de sudură jante la un service auto specializat sunt efectuate în condiții de lucru excelente. Este important să colaborezi cu un service auto autorizat în sudură jante, deoarece lucrările se efectuează cu profesionalism, calitate și într-un timp scurt. Un mecanic auto specializat în sudură jante este un specialist în domeniu și își îmbunătățește permanent abilitățile în cadrul unui service auto autorizat.

Această tehnologie de sudură jante garantează nu numai calitatea muncii efectuate, ci și aspectul perfect al jantei. Formarea metalului are loc datorită încălzirii aerului comprimat și a alimentării acestuia către duză, împreună cu pulberea metalizată și direcționarea acesteia către suprafața jantei, după care particulele solide de metal cu energie cinetică ridicată, sunt fixate pe suprafață, cu un proces de impact de mare viteză.

Avantajele acestei tehnologii includ:

Lucrul cu jante din diferite materiale și aliaje;

Rezistența ridicată a acoperirii;

Posibilitatea aplicării de acoperiri multistrat, cu compoziție variabilă în fiecare strat, care va oferi o rezistență excelentă;

Încălzirea minimă a jantei, există un nivel minim de încălzire a aliajului (până la 100 grade C), care elimină apariția deformărilor, oxidării și a solicitărilor inutile în interiorul planurilor de lucru prelucrate.

Tehnologia elimină complet formarea porilor și face locul de reparare invizibil. În 99% din cazuri, nu vei vedea nici o zonă de pe jantă că ar fi fost reparată, iar posibilitatea formării porilor este eliminată 100%.

Aparatul pe bază de microprocesor pentru sudura cu argon, îi permite unui mecanic auto profesionist să ofere servicii de sudură jante cu garanție. Sudura cu argon este controlată de microprocesor, iar piesa sudată devine un singur întreg cu janta. Toate acestea împreună asigură absența impurităților la locul de sudură, rezistență și etanșeitatea îmbinării. Echipamentele de calitate și pregătirea unui mecanic auto specializat, permit unui service auto profesional să garanteze calitatea lucrărilor de sudură jante. Sudura cu argon este folosită pentru a elimina fisurile de pe jantele din aliaj. De asemenea, sudura cu argon este utilizată pentru a construi fragmentele lipsă ale jantei și ale pieselor de sudură.

Apelează la un service auto specializat pentru sudură jante

Sudura cu argon este adesea folosită la repararea jantelor auto. Sudura se realizează într-un mediu cu argon (gaz inert), care protejează metalul de oxidare în timpul sudurii. Lipitura de sudură este topită și umple fisura de pe jantă. O caracteristică a acestui serviciu este că aditivul de sudură este complet topit și se îmbină într-un singur întreg cu materialul jantei. 

Efectuarea serviciului de sudură jante este un proces de înaltă tehnologie care necesită calificări ale unui mecanic auto profesionist. Sudura necalificată cu argon duce la supraîncălzirea metalului și distrugerea ulterioară a jantei. Datorită experienței de lucru, mecanicul auto profesionist cunoaște tehnologia sudurii cu argon, subtilitățile și complexitățile acesteia. Prin urmare, trebuie să apelezi la un service auto specializat atunci când ai probleme cu jantele deteriorate și acestea trebuie sudate. Serviciul de sudură jante se efectuează cu garanții după finalizarea lucrărilor. Jantele sudate vor arăta cu adevărat minunat și te vei bucura cu siguranță de utilizarea lor pentru o perioadă îndelungată de timp. Un service auto autorizat efectuează serviciul de sudură jante și te poate ajuta, dacă jantele mașinii tale s-au deteriorat.

În timpul șofării, nu numai piesele mașinii și componentele sale sunt supuse uzurii. Datorită calității slabe a suprafeței drumului și prezenței a numeroase gropi, jantele mașinii sunt supuse unor sarcini semnificative, iar atunci când intri cu roata într-o groapă adâncă, janta se deformează în urma impactului și apar fisuri. În caz de deteriorare minoră, jantele pot fi reparate la un service auto specializat în sudură jante.

Servicii rapide pentru sudură jante la un service auto profesionist

Una dintre cele mai comune metode de reparații jante, este sudura cu argon. Această metodă restaurează eficient zonele deteriorate și oferă o fixare fiabilă și puternică a metalului. Acest proces este destul de complicat, necesită timp, și prin urmare, trebuie să fie efectuat numai de un mecanic auto specializat, cu ajutorul echipamentelor speciale și a tehnologiilor moderne.

Un service auto specializat oferă diverse tipuri de servicii de reparații jante auto. Un mecanic auto profesionist efectuează toate tipurile de reparații jante calitativ și la preturi accesibile. Unul dintre cele mai solicitate servicii auto, este sudură jante. Cu ajutorul sudurii, un mecanic auto specializat poate efectua următoarele lucrări pentru a elimina defectele jantelor din aliaj:

Repararea fisurilor;

Conectarea unor părți separate ale jantei;

Adăugarea elementului lipsă;

Alinierea jantei.

O caracteristică importantă a acestei proceduri de reparații jante, este posibilitatea de a utiliza un material, a cărui compoziție se va potrivi exact cu compoziția materiei prime (o poți afla uitându-te la marcajele roților).

Principalele avantaje ale procesului de sudură jante includ:

Acest tip de lucru nu necesită întotdeauna curățarea prealabilă a zonei care urmează a fi sudată;

În timpul procesului de sudură, pelicula de oxid nu apare pe suprafața jantei;

Utilizarea sudurii cu argon ajută la conectarea fermă a părților metalice subțiri în locuri greu accesibile.

Un mecanic auto profesionist de la un service auto specializat urmează acest algoritm pentru sudură jante:

Pregătirea suprafeței jantei. Această etapă depinde de tipul de deteriorare. Dacă trebuie să se repare o fisură, atunci trebuie doar să o extindă puțin și să îndepărteze vopseaua din jur, iar în unele cazuri trebuie îndepărtate și așchiile;

Sablare;

Sudură jante;

După sudura jantelor, un mecanic auto specializat curăță suprafața de nereguli, ceea ce îi permite să obțină o îmbinare uniformă. Apoi, este posibil să se vopsească jantele;

Echilibrarea jantei reparate.

Unul dintre cele mai frecvente defecte este ciobirea marginii jantei. Pentru a restabili astfel de daune, de obicei se folosește sudura cu argon. Acest proces, de fapt, este umplerea strat cu strat a părții lipsă a produsului cu ajutorul metalului topit din firul de umplutură.

Straturile sunt aplicate treptat, iar excesul de metal este îndepărtat prin șlefuire. Acest lucru permite ajustarea marginii la forma și dimensiunea dorită.

Sudura cu argon a jantelor permite efectuarea de reparații de orice nivel de complexitate: poate face față așchiilor și fisurilor de orice dimensiune, zgârieturilor adânci sau părților deteriorate. Îmbinările și partea suprapusă după sudură sunt parte integrantă a jantei. După vopsire, chiar și cu o inspecție amănunțită, este imposibil să se determine defecțiunea care a fost eliminată.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button