• Service auto non stop

Reparații jante

REPARAȚII JANTE BRAȘOV

Reparații jante Brașov

Nu investi în ceva nou atâta timp cât poate fi reparat! Repetăm mereu acest sfat tuturor clienților noștri care trec pragul service-ului pentru diverse servicii și ajung să se plângă de jantele care nu sunt într-o stare prea bună și urmează să fie înlocuite. Îți punem la dispoziție o gamă variată de servicii de reparații jante, de la îndreptare, roluire, sudare, sablare sau vopsire, toate la un preț accesibil. Putem să aducem jantele la forma lor inițială sau le putem schimba aspectul estetic în funcție de dorințele tale. Serviciile noastre de recondiționare jante se adesează tuturor tipurilor de jante, indiferent de starea în care se află.

Când ai nevoie de reparații jante aliaj?

Starea drumurilor din țara noastră s-ar putea să te trimită de multe ori la service pentru diverse lucrări de reparare jante. De cele mai multe ori, vorbim de o deformare a jantelor în urma trecerii peste gropi, dar se poate întâmpla ca mașina să fie implicată în vreun incident minor în trafic și să aibă nevoie de mai multe lucrări de recondiționare, cum ar fi îndreptare, sudare, chiar și vopsire. În astfel de situații, se poate observa cât de mulți bani poți economisi prin serviciile de recondiționare a jantelor.

Autochelu oferă servicii de recondiționare jante aliaj de o calitate superioară la prețuri accesibile. Te așteptăm să ne treci pragul ori de câte ori observi vreo deformare sau lovitură a jantei pentru că dacă vei continua să circuli așa cu mașina, în cele din urmă, vor fi afectate și anvelopele și alte componente ale mașinii. Asta înseamnă și o investiție mai mare în lucrările de reparație. Fii proactiv și rezolvă problemele din stadiul incipient!

 

Beneficiile serviciilor de reparații jante

Economia de bani și timp reprezintă două dintre cele mai mari beneficii pe care lucrările de reparații jante Brașov ți le aduc. Îndreptarea unei jante de tablă nu durează mai mult de 10 minute, iar în cazul celei din aliaj, întregul proces se întinde pe o durată de maxim o oră. Asta înseamnă că în cel mai scurt timp, vei fi gata din nou de drum și vei pleca și cu mai mulți bani în buzunar pentru că o astfel de lucrare costă mai puțin decât un set de jante. Dacă ai o problemă la o jantă, nu vei putea cumpăra niciodată o singură jantă, ci va trebui să investești într-un set întreg.

Avem în echipă specialiști cu experiență în lucrări de reparație jante, deci de la noi nu vei auzi niciodată cuvântul „nu se poate”. Lucrăm cu echipamente de cea mai bună calitate pentru o precizie mai mare, iar în urma procesului de recondiționare, jantele vor deveni mult mai rezistente și durabile în timp.

Economie de bani

De ce să investești într-un set nou de jante pentru a merge pe aceleași drumuri care au dus la deteriorarea celor vechi, când poți opta pentru lucrări de reparații și să economisești astfel niște bani?

Calitate superioară

Unii șoferi cred că jantele își pierd din rezistență dacă sunt supuse unor lucrări de reparație. Programează o vizită la Autochelu și îți vom demonstra contrariul!

Reparații jante Brașov - ce presupune acest proces?

Primul pas pe care îl facem este să identificăm problema la jantele mașinii tale, iar în acest sens, specialiștii noștri și echipa noastră de mecanic auto vor analiza în detaliu structura și suprafața lor. Dacă janta este deformată, ea va fi îndreptată cu ajutorul sistemelor hidraulice și în cazuri mai rare, cu ajutorul unei tehnologii cu role reci. Întotdeauna, vom alege cea mai bună soluție în funcție de tipul problemei. Dacă janta ta este excesiv de murdară, te putem ajuta cu serviciile de sablare jante. Folosim un jet puternic de aer comprimat pentru eliminarea depunerilor de impurități, a petelor sau a urmelor de coroziune. Dacă îți dorești să schimbi culoarea jantelor, vopsirea în câmp electrostatic este soluția cea mai bună pentru că în acest fel, vom obține jante în orice nuanță dorești, uniforme și rezistente. Nu în ultimul rând, oferim servicii de sudare a jantelor în cazul celor care au suferit modificări de structură în urma unor lovituri sau incidente rutiere.

După cum poți vedea, avem câte o soluție pentru orice problemă! Nu ezita să ne contactezi dacă vrei să îți readucem jantele la starea lor inițială și performanțele mașinii la nivel maxim.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button