• Service auto non stop

Recondiționare jante

Recondiționare jante

recondiționare-jante

Pentru recondiționarea jantelor trebuie să apelezi la un service auto specializat, deoarece aici există metode de lucru excelente și echipamente profesionale de înaltă tehnologie. Serviciul de recondiționare jante include următoarele metode, în funcție de specificul deteriorării: îndreptare jante, roluire jante; sudare jante; sablare jante, vopsire jante sau Diamond Cut.

Recondiționarea jantelor efectuată profesional, este posibilă numai la un service auto profesional care dispune de echipamente specializate. Apelează la un service auto specializat dacă:

Există curburi radiale și axiale;

Îndoituri;

Deteriorarea jantei pe partea din față (spițe);

Există zgârieturi și așchii;

Este nevoie de restaurarea fragmentelor lipsă ale jantei;

Este nevoie de restaurarea geometriei jantei;

Necesită repararea așchiilor și fisurilor prin sudură cu argon;

Este nevoie de îndreptarea jantelor;

Este nevoie de eliminarea bătăii axiale;

Este nevoie de vopsire cu pulberi în câmp electrostatic.

În mod ideal, tehnologia de recondiționare jante include:

Diagnosticare pe stand – în timpul testării sunt detectate defecte de geometrie și gradul de deformare;

Sablare numai îndepărtarea completă a murdăriei, a ruginii și a stratului decorativ vechi îi permite unui mecanic auto specializat să găsească microfisurile existente;

Determinarea posibilității de reparații un mecanic auto profesionist responsabil nu va întreprinde procesul de recondiționare jante dacă există crăpături la baza spițelor sau în apropierea găurilor de montare;

– Reparație sudura cu argon a fisurilor, roluire sau îndreptare în funcție de tipul jantei, lustruire, șlefuire sau vopsire.

Apelează la servicii rapide de recondiționare jante la un service auto specializat

La un service auto profesional se pot face următoarele lucrări de recondiționare jante auto din aliaj:

Adâncituri, deformări. Chiar și o mică adâncitură a jantei poate duce la dezechilibrul unei roți. Însă, proprietarii nu vin să restaureze mici lovituri atât de des, de multe ori se recondiționează daune mult mai grave.

Crăpături și așchii. Acestea modifică capacitatea zonei deteriorate de a suporta sarcina și pot, deși rămânând destul de invizibile, să conducă la un accident grav la următorul impact.

Pierderile de fragmente. Uneori se pare că acest lucru este deja imposibil de readus la forma inițială. Un service auto specializat poate reda dimensiunea fragmentului lipsă în locația acestuia.

Dacă unei jante deteriorate îi lipsesc fragmente întregi, de exemplu, este necesară refacerea marginii, un mecanic auto specializat trebuie să determine corect compoziția sau gradul aliajului, nu numai pentru a recrea o parte a jantei, ci și de a o reface dintr-un material potrivit. În acest caz, în timpul procesului de recondiționare jante, are loc sudura cu argon. Sudura treptată a aliajului de aluminiu face posibilă restaurarea fragmentelor și detaliilor lipsă ale jantei. În același timp, se respectă cu strictețe întreaga tehnologie de reparație, astfel încât elementul sudat să nu difere ca rezistență de restul jantei.

La o recondiționare jante, este posibilă restabilirea geometriei și designului jantelor. Tehnicile de recondiționare jante includ:

Vopsire cu pulberi în câmp electrostatic. Creează o acoperire durabilă, perfect uniformă, cu proprietăți decorative și de protecție excelente. Opțiunile de design includ toate nuanțele paletei RAL, culori irizate, super luciu, cameleon și alte efecte exclusive;

Sablare. Folosită ca alternativă la cromarea clasică. După o astfel de prelucrare, metalul primește o strălucire pronunțată (coeficientul de reflexie este de aproximativ 95%);

Diamond Cut. Restabilește forma din fabrică, irizațiile reapar pe metal. Procesul se realizează pe un echipament CNC care nu afectează în niciun fel geometria și proprietățile operaționale ale jantelor, deoarece grosimea stratului îndepărtat nu depășește 0,01 mm.

Procesul de recondiționare jante este posibil numai la un service auto specializat. Un mecanic auto profesionist este întotdeauna disponibil să efectueze un ciclu complet de lucrări de recondiționare jante. Există tot ce este nevoie: o bază tehnică modernă, un mecanic auto profesionist și o garanție pentru toate lucrările efectuate.

Reparații rapide de recondiționare jante auto

Roluire jante pe o mașină specială. Un mecanic auto specializat controlează restaurarea geometriei jantei, care a fost deteriorată treptat în timpul șofării.

Îndreptarea jantelor. Procedura se efectuează în cazul deformării din cauza impacturilor: gropi sau lovirea de obstacole. Reparația se efectuează pe un banc hidraulic folosind tehnologia de încălzire ușoară. Aspectul și proprietățile originale ale roții sunt complet restaurate.

Eliminarea zgârieturilor formate ca urmare a frecării pe bordură și a altor obstacole dure proeminente.

Remedierea unei cocoașe a jantei. Serviciul este recomandat după sfârșitul sezonului de iarnă.

Sudura cu argon. Recondiționarea jantelor din aliaj cu această procedură este utilizată în prezența fisurilor adânci. Conexiunea de încredere și durabilă a pieselor metalice, este baza pentru repararea de înaltă calitate a mecanismelor și structurilor din aliaj. Sudura cu argon este folosită pentru a rezolva o gamă mare de probleme care apar în ingineria mecanică și în repararea mașinilor. Sudura cu argon este capabilă să ofere o conexiune ideală a părților jantei din aliaj.

Reparații rapide de recondiționare jante la un service auto specializat

Una dintre cele mai comune metode de recondiționare jante din aliaj este sablarea. Deteriorările externe înseamnă adesea prezența zgârieturilor, așchiilor, crăpăturilor și zonelor tăiate. Într-un service auto specializat sunt oferite servicii de sablare pentru a rezolva problema. O jantă recondiționată în acest fel arată ca nouă și nu necesită un strat suplimentar de vopsea. În cazul procesului de vopsire jante, este îndepărtat mai întâi cauciucul. Janta este curățată până când suprafața este lipsită de stratul vechi de vopsea sau de alte impurități. Pentru lustruire, se folosește un grund de calitate. După grund, urmează vopsirea cu pulberi în câmp electrostatic. În ceea ce privește vopseaua pulbere, aceasta este utilizată numai pe echipamente speciale.

Serviciul de recondiționare jante auto presupune o gamă largă de acțiuni menite să confere unei jante deteriorate sau deformate, forma și geometria anterioară. De obicei, jantele din aliaj pot fi supuse procesului de recondiționare. Jantele din oțel pot fi aduse la forma lor originală prin roluire. Jantele din aliaj sunt mai moi decât cele din oțel și sunt de câteva ori mai scumpe. De regulă, dacă una dintre jantele din aliaj este deteriorată, cu greu este posibil să găsești una singură pentru a o înlocui. Prin urmare, ești nevoit să schimbi întregul set sau să apelezi la un service auto specializat în recondiționare jante din aliaj, dându-le aspectul original.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button